JDC GEVEL REINIGING

DAK REINIGEN ZONDER GEBRUIK TE MAKEN VAN HOGEDRUK REINIGER

Algen mossen vervuiling worden tot in de poriën aangepakt

Op velerlei verzoek van onze klanten heeft JDC Gevelreiniging en onderhoud  zijn dienstenpakket uitgebreid. Voortaan kunt u onze gecertificeerde specialisten ook inhuren voor duurzaam en milieuvriendelijk dak reinigen. Wij realiseren ons dat dit lang geduurd heeft, maar wij willen dezelfde topkwaliteit kunnen garanderen als bij onze gevelreiniging activiteiten. Om deze reden hebben wij uitvoerig de bestaande methodieken voor dak reinigen getest en met elkaar vergeleken. Op basis van de testresultaten hebben wij uiteindelijk besloten om voor de huidige methodiek te kiezen. Om er zeker van te zijn, dat onze gevelspecialisten ook op het gebied van dak reinigen topkwaliteit kunnen garanderen hebben zij allen hun certificering behaald.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Naast gevel reinigen voortaan ook dak reinigen bij JDC Gevelreiniging

Zo kunt u als eigenaar van een bedrijfspand of woning er van op aan, dat zowel uw gevels als dakpannen duurzaam worden gereinigd. Wanneer u kiest voor een complete periodieke onderhoudsbeurt, dan ziet uw bedrijfspand of woning er aan de buitenzijde weer als nieuw uit. Ons advies is om uw dakpannen en gevelstenen beslist ook te laten bewerken met een speciaal impregneermiddel. De waterafstotende toplaag van uw dakpannen zal dan volledig in topconditie worden gebracht. De levensduur van uw dakpannen zal haast verdubbelen en dat zorgt voor een forse besparing.

Ervoor

Erna

Aantrekkelijke combinatiekorting voor dak reinigen en gevel reinigen 2024

Kunnen de gevels en dakpannen van uw woning of bedrijfspand een uitgebreide onderhoudsbeurt gebruiken? Profiteer in 2024 dan van een aantrekkelijke combinatiekorting bij De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging. Na oplevering ziet uw woning of bedrijfspand er niet alleen als nieuw uit. Ook de waterafstotende toplaag van uw dakpannen en gevelstenen is voor het komende decennium verzekerd. Resultaat: de verkoopwaarde van uw woning zal significant hoger zijn dan voor het onderhoud. Bovendien is de kans op vochtdoorslag te verwaarlozen. 

Wilt u weten wat gecertificeerd dak reinigen en gevel reinigen van uw woning of bedrijfspand kost?Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij JDC Gevelreinigen en dak reinigen

Scroll to Top