JDC GEVEL REINIGING

ZANDSTRALEN DE OPLOSSING VOOR ALLE GEVELREINIGINGS­PROBLEMEN

Torbo straalsysteem de garantie voor grondig en duurzaam gevelreinigen

Al vele jaren bewijst JDC Gevelreiniging, dat het professioneel laten zandstralen van gevels loont. Niet voor niets is al vele jaren onze slogan: “Uw gevels, onze Zorg.”. Voor het professioneel reinigen van gevels maken de vakmensen van JDC Gevelreiniging gebruik van het Torbo straalsysteem. Dit geavanceerde straalsysteem is feitelijk een combinatie van twee systemen namelijk van hogedruk reinigen en zandstralen. Door het beste van deze twee systemen te combineren is een straalsysteem ontstaan, dat elke gevel tot in de poriën van de gevelstenen kan reinigen. Het Torbo straalsysteem levert een groot aantal voordelen op.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Voordelen zandstralen met Torbo straalsysteem

  • Het geavanceerde Torbo straalsysteem, dat door de gecertificeerde gevelspecialisten van JDC Gevelreiniging wordt gebruikt beperkt de kans tot beschadiging van kwetsbare oppervlakken tot een minimum.
  • Traditioneel zandstralen zorgt altijd voor veel overlast. De stofontwikkeling is tijdens het zandstralen groot. Dat geldt niet voor Torbo zandstralen. De stofproductie wordt met tenminste 90% beperkt. In verreweg de meeste situaties geen klagende buren meer. Een ander belangrijk voordeel is dat het afval met tenminste 50% afneemt.
  • Zandstralen met het Torbo straalsysteem kan zeer gericht gebeuren. Hierdoor ligt de kans op beschadiging aan beplanting, deuren en ramen een stuk lager dan die bij traditioneel zandstralen of gevelreiniging met chemische middelen. JDC Gevelreiniging wordt daarom ook regelmatig ingehuurd voor het verwijderen van graffiti op historische panden en monumenten.

De bovenstaande voorbeelden zijn slechts een selectie van voordelen die Torbo zandstralen biedt mits de apparatuur door een gecertificeerde gevelspecialist wordt bediend.

Laat na het reinigen voor de duurzaamheid uw gevels impregneren

Mede door het zandstralen wordt de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen voor een deel verwijderd. Deze kunt u relatief eenvoudig laten herstellen door uw gevels met een professioneel impregneermiddel te laten bewerken. Onze gevelspecialist vertelt u hier graag meer over. Voor meer informatie of een maatwerk offerte zandstralen belt u 085-0606371 of stuurt u een e-mail naar info@jdcgevelreiniging.nl

REVIEWS

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top