JDC GEVEL REINIGING

GEVEL IMPREGNEREN MET 10 JAAR SCHRIFTELIJKE GARANTIE

Absoluut aan te raden bij vochtige buitenmuren en vorstschade

Wanneer is gevel impregneren aan te raden? Hier valt feitelijk geen concreet antwoord op te geven, omdat dit afhangt van verschillende factoren. We zullen onderstaand trachten een antwoord te geven op deze vraag. Allereerst is het belangrijk dat u zelf tenminste 2 keer per jaar de gevels van uw woning nakijkt. Bij voorkeur doet u dit in het vroege voorjaar en na een regenachtige periode in het najaar. U controleert of er scheuren zijn bijgekomen, vochtplekken in gedeelten van de buitenmuur zitten en stenen / voegen kapot zijn. Wanneer u geen noemenswaardige veranderingen ziet hoeft u geen actie te ondernemen.

Ontdekt u echter op sommige plaatsen wel vochtplekken in uw gevel, neem dan contact met de specialisten van JDC Gevelreiniging  op. De kans is dan groot, dat u met doorslaand vocht te maken heeft en dan kan gevel impregneren noodzakelijk zijn. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat ’s winters stenen kapot gaan vriezen en er schimmels en mossen op grote schaal gaan ontstaan. Dit is op den duur slecht voor u gezondheid.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Wat is impregneren?

Impregneren zorgt er voor dat een gevel waterafstotend wordt en dat er geen vocht van buitenaf uw gevel in kan trekken. Impregneer, dat op de stenen van de gevel wordt aangebracht, sluit de poriën van de stenen volledig af. Hierdoor wordt de gevel als het ware waterafstotend. Vocht, schimmels en mossen krijgen geen kans meer om zich te ontwikkelen. Gevel impregneren levert daarnaast nog meer voordelen op. Zo kunnen vocht en vuil zich moeilijk tot in zijn geheel niet hechten en hetzelfde geldt voor graffiti. Zelfs blijkt het flinterdunne impregneer laagje bescherming te bieden tegen zure regen. Kortom alleen maar voordelen.

Professioneel aangebracht impregneermiddel gaat tenminste 10 jaar mee

Gevel impregneren is aan te raden wanneer u vuil, algen- en mossen, vochtplekken en beginnende scheuren in de buitenmuur constateert. Wanneer u op tijd ingrijpt voorkomt u een verdere problemen zoals kapotte stenen, scheuren in de gevel en een verdere groei van mossen en schimmels. Voor gevel impregneren gebruiken wij Remmers Funcosil. Op afstand het beste impregneermiddel in Nederland. U kunt kiezen uit Funcosil op waterbasis of Funcosil op basis van Silaan. Ongeacht het impregneermiddel waar u voor kiest ontvangt u van de fabrikant een schriftelijke garantie van 10 jaar. Voorwaarde die door de fabrikant wordt gesteld is, dat Remmers Funcosil wordt aangebracht door een gecertificeerde specialist van JDC Gevelreiniging en onderhoud.

Recensies

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top