JDC GEVEL REINIGING

GEVEL RENOVEREN WONING OF BEDRIJFSPAND

Periodiek onderhoud gevels dient eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren

Veel eigenaren staan er niet bij stil, dat zij periodiek gevel renoveren aan hun woning of bedrijfspand moeten laten doen. Waarom zult u zich misschien afvragen? Afhankelijk van de kwaliteit van de gevelstenen dient dit eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren. Elke gevelsteen bestaat uit verschillende lagen. De belangrijkste laag is de waterafstotende toplaag van een gevelsteen. Die bevindt zich aan de buitenzijde van de steen. In de loop der tijd zal deze toplaag als gevolg van invloeden van buitenaf slijten. U moet dan denken aan slijtage die veroorzaakt wordt door algen en mossen, temperatuurverschillen, roetaanslag, combinatie van milieuvervuiling, zure regen en vorst.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Hoe kunt u zien wanneer het tijd is voor gevel renoveren?

Afhankelijk van de kwaliteit van de gevelstenen en de omgeving zullen er na 10 tot 20 jaar in de waterafstotende toplaag slijtage plekken beginnen te ontstaan. U kunt dit zelf zien aan de hand van een versterkte groei van algen en mossen, het ontstaan van roetvorming en de vorming van donkere plekken in de gevel. Wanneer u dit constateert bent u eigenlijk aan de late kant, want de donkere plekken zijn namelijk niets anders dan vochtdoorslag. Wanneer u geen actie onderneemt door een gecertificeerde gevelspecialist uit te nodigen voor een second opinion kan dat zelfs zijn uitwerking krijgen op de binnenmuren en schimmelvorming in de spouwmuren. Zeker bewoners met gevoelige longen zullen dit snel gaan merken. Wees daarom als eigenaar alert en kies op tijd voor gevel renoveren door een gecertificeerde gevelspecialist als JDC Gevelreiniging. Doet u dit niet, dan zullen er scheuren in het metselwerk, kapotte stenen en doorslag gaan ontstaan. Gevolg vochtdoorslag en de vorming van schimmels. Bent u er op tijd bij, dan volstaat gevelonderhoud. Onze gevelspecialisten maken uw gevel dan grondig schoon met een hogedruk spuit of Torbo zandstraal installatie. Wanneer zij dat gedaan hebben wordt uw gevel daarna gehydrofobeerd, zodat de waterafstotende toplaag weer volledig hersteld wordt.

Bent u te laat met gevelonderhoud dan is helaas gevel renoveren nodig

U heeft te lang gewacht met gevelonderhoud. De gevel ziet er grauw uit. De voegen tussen de gevelstenen zijn weggesleten. In de gevelstenen zitten scheuren en de muur zit vol met algen en mossen. In dit soort situaties is gevel renoveren nodig. De voegen zullen verwijderd en vernieuwd moeten worden. Hetzelfde geldt voor gevelstenen die ernstig beschadigd zijn. Ook voor dit soort klussen kunt u een beroep op de gevelspecialisten van JDC Gevelreiniging en onderhoud doen. De werkzaamheden die verricht moeten worden zijn omvangrijker. Om u een exacte prijsopgave te kunnen geven wat de investeringskosten zijn voor gevel renoveren, komen wij altijd bij u langs om voor u een maatwerk offerte op te kunnen stellen. Op basis van de offerte kunt u beslissen of u wel of niet voor gevel renoveren kiest. Bel dan 085 – 0606371 of stuur een e-mail naar info@jdcgevelreiniging.nl

REVIEWS

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top