JDC GEVEL REINIGING

GRAFFITI VERWIJDEREN BINNEN 48 UUR

De tag van JDC Gevelreiniging is graffiti vrij

De meningen over graffiti verschillen sterk. Sommige mensen vinden het kunst en anderen verafschuwen graffiti. Dat laatste is helemaal het geval, wanneer de gevel van uw winkel of woning ongevraagd is bespoten met graffiti. Wanneer dit is gebeurd en de schade in kaart is gebracht wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de graffiti laten verwijderen. JDC Gevelreiniging garandeert in geheel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) graffiti verwijderen binnen 48 uur. Wanneer dat op een professionele wijze gebeurd is, zien uw muren er weer als vanouds uit. Als gevelreinigingsspecialist weten wij hoe een muur behandeld moet worden.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Graffiti verwijderen bedrijven huizen bushokjes kostenpost gemeenten

Vandaag de dag ziet u vooral in de grotere steden graffiti op muren van bushokjes, huizen, instellingen en scholen. Aan de verspreiding van graffiti lijkt maar geen einde te komen. Voor veel gemeenten is graffiti verwijderen dan ook een grote kostenpost. Gemeenten proberen veelplegers van graffiti in de kraag te pakken en de kosten voor graffiti verwijderen op hen te verhalen. Voor gemeentes heeft JDC Gevelreiniging een oplossing ontwikkeld die er voor zorgt, dat u als gemeente op gebied van graffiti zoveel mogelijk wordt ontzorgd.

Milieuvriendelijke combinatie methode voor verwijderen graffiti

Voor het succesvol verwijderen van graffiti hebben wij een combinatie methode ontwikkeld die de schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Onze graffiti specialisten maken gebruik van stoom cleaning in combinatie met biologisch afbreekbare middelen. Door op deze wijze te werken wordt ons milieu vrijwel niet belast, omdat de verf die voor graffiti gebruikt is door ons ook zoveel mogelijk wordt verwijderd. Om te voorkomen dat een muur opnieuw wordt bewerkt met graffiti kan een anti-graffiti coating worden aangebracht.

All-in kosten graffiti verwijderen door JDC Gevelreiniging

In tegenstelling tot de meeste gevelbedrijven die graffiti verwijderen werken de specialisten van JDC Gevelreiniging met all-in prijzen. Bij JDC Gevelreiniging geen verrassingen achteraf, zoals het in rekening brengen van: voorrijdkosten, een starttarief en 21% BTW. Schakel direct JDC Gevelreiniging in wanneer objecten als bushokjes of uw woning of bedrijfspand is bewerkt met graffiti. Wij garanderen graffiti verwijderen binnen 48 uur!

REVIEWS

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top