JDC GEVEL REINIGING

SPOUWMUUR ISOLATIE NU OOK BIJ JDC GEVELREINIGING EN ONDERHOUD

De specialist voor het reinigen onderhouden én isoleren gevels

JDC Gevelreiniging en Onderhoud uit Amsterdam is de laatste jaren uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van gevels. U kunt onze gecertificeerde gevelspecialisten inschakelen voor vrijwel alle gevelwerken die te maken hebben met het duurzaam reinigen en onderhouden van gevels. Tot op heden ontbrak een belangrijke schakel namelijk het aanbrengen van duurzame spouwmuur isolatie. Zeker met de huidige energiecrisis zijn steeds meer particulieren en bedrijven hiernaar op zoek.   

Omdat de ambitie van onze specialisten, van JDC Gevelreiniging en Onderhoud het loket moet zijn, waar u als gewaardeerde klant terecht kunt voor alle gevelwerken. Als klant hoeft u niet langer op zoek te gaan naar een gecertificeerd spouwmuur isolatie specialist, maar kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren volgens de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren.   

Gratis offerte

Contact Form Demo

Voor u als klant levert dit alleen maar voordelen op. Mocht blijken dat de kwaliteit van uw gevels onvoldoende is, omdat de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen vrijwel weggesleten is, dan kunt u profiteren van combinatieaanbod voor reinigen, isoleren en impregneren dat spectaculair te noemen is. Bovendien krijgt u als klant van JDC Gevelreiniging en Onderhoud voorrang wanneer u beslist om spouwmuur isolatie aan te laten brengen. Wij durven u dezelfde hoge kwaliteit te garanderen.

Nieuw bij JDC Gevelreiniging en Onderhoud dakpannen reinigen

Naast spouwmuur isolatie kunt u ons voortaan ook inschakelen voor duurzaam dakpannen reinigen. Wij hebben bewust niet gekozen voor hogedruk reinigen, omdat vooral bij oudere dakpannen dit zorgt voor scheurvorming. De werking van de Softwash methode, die wij hanteren, gaat 3 x zo lang mee in vergelijk met stoomreinigen. Deze nieuwe dienst sluit naadloos aan bij onze isolatieactiviteiten.

Spouwmuur isolatie zorgt voor besparing van 25% – 30% energieverbruik

Wilt u uw energieverbruik fors terugdringen? Dat kan met spouwmuur isolatie

Wilt u precies weten wat spouwmuur isolatie kost?
Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie

Scroll to Top