JDC GEVEL REINIGING

WIE ZIJN WIJ

JDC Gevelreiniging is een relatief jong en kleinschalig bedrijf met toch al vele jaren ervaring in de gevelreinigingsbranche. De oprichter van het bedrijf heeft als werknemer het vak geleerd bij een bekend gevelreinigingsbedrijf in Nederland, voordat hij besloot om voor zichzelf te gaan beginnen.

Ondernemen zit hem in het bloed. Door het leveren van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en gebruik te maken van de huidige technologie is zijn ambitie uit te groeien tot een modern kleinschalig bedrijf waar kwaliteit en persoonlijk contact voorop staan.

U kunt JDC Gevelreiniging in geheel Nederland inschakelen voor: gevelreiniging, gevel schoonmaken, gevel impregneren, graffiti verwijderen, zwarte aanslag verwijderen en uitbloei verwijderen. Voor graffiti verwijderen bieden wij een 48 uur garantie.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Recensies

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top