JDC GEVEL REINIGING

GEVEL REINIGEN ZORGT VOOR WAARDEVERMEERDERING

Schoongemaakte gevels laten uw woning er weer als nieuw uitzien

De toenemende luchtvervuiling is niet alleen slecht voor mens en dier, maar blijkt ook steeds meer zijn uitwerking te hebben op gebouwen en woningen. Vooral in de Randstad en op plaatsen waar veel verkeer en industrie is zien we, dat de frisse kleuren van de muren versneld verdwijnen en grauw worden. En dat is totaal onnodig. Een gevel reinigen door een gespecialiseerd bedrijf als JDC Gevelreiniging geeft uw woning weer een frisse uitstraling. Sterker nog. Uw woning ziet er weer als nieuw uit en is het stralend middelpunt van uw straat. Onze ervaring is, dat wij binnen enkele maanden ingehuurd worden door medebewoners uit uw wijk, voor gevel reinigen. Zij hebben vaak uw woning gezien.

Gratis offerte

Contact Form Demo

Gevel reinigen betaalt zich ruimschoots terug

Zeker wanneer u van plan bent om uw woning of bedrijf te gaan verkopen betaalt een gevel reinigen zich ruimschoots terug. Zeker wanneer de voegen van uw gevels nog in goede staat zijn loont gevel reinigen helemaal. Waarom? De meeropbrengst van een woning of bedrijfspand kan oplopen boven de tienduizend euro. Daar staat tegenover dat de kosten, voor professioneel gevel reinigen in combinatie met impregneren, bij JDC Gevelreiniging  in verhouding tot de meeropbrengst laag te noemen zijn. Het gevel reinigen gebeurt met behulp van een professionele stoomcleaner met een druk hoger dan 200 BAR en een water temperatuur van 150 graden Celsius.

Ondeskundig gevel reinigen heeft grote gevolgen

Maandelijks worden wij geconfronteerd met de gevolgen van het zelf reinigen van de gevels. Het behoeft weinig voorstellingsvermogen wat er gebeurt wanneer op een verkeerde wijze de gevels schoongespoten zijn met meer dan 200 BAR. De voegen zullen voor een deel of grotendeels weggespoten zijn. Wanneer dit het geval is zullen de voegen verwijderd en vernieuwd moeten worden. Dat loopt in de spreekwoordelijke papieren. Zoals al eerder aangegeven zijn de kosten voor professioneel gevel reinigen relatief laag te noemen.

REVIEWS

Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging de gevels en de stegen rondom ons bedrijf gereinigd en geïmpregneerd. De heren werken secuur en het resultaat is prachtig! Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert topkwaliteit! Nogmaals bedankt!
Daan Rijnders
Daan Rijnders
2024-03-20
Afgelopen week heeft JDC Gevelreiniging een deel van ons pand gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden verliepen naar volle tevredenheid: duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goede communicatie. Top service!
Aldo Buikema
Aldo Buikema
2024-03-19
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspraken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen JDC Gevelreiniging van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Willem Hendriksen
Willem Hendriksen
2024-03-18
Scroll to Top